Sudah penat bekerja untuk orang lain? Mahukan cara mudah buat duit di rumah?


"Ketahui Bagaimana Saya 
Meraih Pendapatan
RM300 Hingga RM1000 Seminggu 
Atas Angin Tanpa Modal Yang Besar?
Sambil Berehat Menonton tv 
Dan Minum Nescafe, 
Walaupun Anda Tiada Modal, Produk Dan Pengalaman"

PERINGATAN :
Sila Teliti Maklumat Pada Laman Web Ini Sebelum Anda Membeli E-Book Perniagaan Pos
Atau Menghadiri Sebarang Seminar Atau Kursus Perniagaan Pos.

..............................................................................................................

Adakah anda...

 • Telah mencuba berbagai perniagaan atau skim mendapatkan wang melalui pos yang menjanjikan wang yang banyak, tetapi gagal dan sebaliknya wang anda yang lesap??
 • Ingin menceburi perniagaan pos yang sebenar tetapi tidak tahu dimana hendak bermula ?
 • Bosan mengikuti seminar dan bengkel perniagaan pos tetapi masih GAGAL membina perniagaan pos anda sendiri ?
 • Letih dan mengantuk membaca ebook dan segala panduan membina perniagaan pos tetapi banyak masalah teknikal yang anda tidak memahaminya dan tidak dapat menyelesaikannya ?
 • Dan yang penting ... tak sanggup untuk mengeluarkan kos yang begitu tinggi untuk satu bengkel yang berlangsung hanya 1 hari sahaja !!
"Pelajari Cara Yang Mudah , Cepat dan Berkesan untuk Membina Perniagaan Pos yang Menguntungkan Dari Keselesaan Dirumah , Melalui Panduan serta Tutorial 
Langkah-Demi-Langkah"
MENERBIT DAN MENJUAL MAKLUMAT KHUSUS SECARA POS ADALAH SATU CARA PALING MUDAH DAN PRAKTIKAL YANG BOLEH MEMBERIKAN HASIL YANG AMAT LUMAYAN DAN KEUNTUNGAN BERKALI GANDA . IANYA BOLEH DIURUSKAN DAN DIJALANKAN OLEH SEORANG PENGENDALI SAHAJA . TIDAK PERLUKAN KEDAI , TIDAK PERLUKAN PEJABAT , TIDAK PERLUKAN PERALATAN CANGGIH UNTUK MEMULAKANNYA , TIDAK PERLUKAN KAKITANGAN . MODAL YANG DIGUNAKAN JUGA SANGAT KECIL

Ramai orang yang memberitahu anda bahawa "tiada rahsia" lagi untuk membuat wang yang banyak melalui urusniaga pos. Orang yang sama juga sebenarnya akan mentertawakan anda dan mengatakan anda bodoh kerana membuang masa dengan mengejar pelangi yang tidak wujud sebenarnya. 
Tetapi jangan anda percaya kepada mereka, atau pun dengan cakap mereka itu. Peluang untuk menjadi kaya sebenarnya berada hanya dalam lingkungan impian anda sendiri. Sama ada ianya melalui jualan produk anda atau pun melalui perkhidmatan yang anda tawarkan – ianya memang hebat sekali! Jika anda mempunyai idea sama ada ianya produk atau pun perkhidmatan, maka sekarang telah tiba masanya untuk menjayakannya melalui jualan secara pos.

Anda sememangnya boleh memulakan urusniaga anda hanya dari "meja makan didapur rumah anda" dan menjadikannya satu perniagaan yang bernilai beribu-ribu ringgit… orang lain sudah pun melakukannya dan ada yang sedang melakukan perkara ini sekarang .. dan sekarang adalah giliran anda untuk menikmati sebahagian daripada "kek yang enak" ini. Sebagaimana perniagaan lain yang menguntungkan prosedur untuk membuat keuntungan melalui pos memang mempunyai peraturan dan kaedahnya yang tersendiri.

Sahabat yang di hormati,
Nama saya ialah Noor Zaliza & saya mempunyai beberapa Rahsia Urusniaga Pos yang mahu saya kongsi bersama anda. Saya juga ingin mengucapkan tahniah kerana anda telah dipilih untuk menerima maklumat yang cukup hebat ini.

Dalam masa beberapa bulan sahaja, saya telah mencapai impian "FANTASI" membuat Urusniaga Pos dari rumah daripada helaian kertas. Bermula dengan modal hanya RM50, saya telah mengumpul lebih RIBUAN RINGGIT dalam masa hanya 6 bulan setelah bergiat dalam Perniagaan Pos, hanya beberapa jam seminggu secara sambilan di rumah.Kawan-Kawan Saya Ketawa....
Kawan-kawan semuanya mentertawakan saya apabila saya memberitahu mereka bahawa saya mahu memulakan Perniagaan Pos dari rumah. Sesungguhnya memang mereka patut bersikap sedemikian kerana pada masa itu saya langsung tidak mempunyai produk untuk dijual, kosong ilmu perniagaan pos dan tiada kepakaran komputer! Tetapi semua ini tidak menghalang saya untuk memulakan program 2 muka surat dan selepas bertungkus-lumus selama beberapa bulan, akhirnya pesanan datang mencurah-curah, sehingga kerani pos merasa pelik dan hairan apabila setiap hari saya menghulurkan puluhan wang pos untuk di tunaikan! (Sampai sekarang beliau tertanya-tanya apa yang saya buat!)

Jadi apa kaitannya cerita saya tadi kepada diri anda? Sebenarnya banyak. Buat pertama kalinya saya akan mendedahkan satu rahsia perniagaan bagaimana saya boleh mulakan daripada tiada apa-apa (KOSONG) sehingga saya mempunyai mesin pembuat wang berlipat kali ganda daripada gaji yang saya perolehi dengan bekerja makan gaji. Ya saya akan tunjukkan satu persatu kepada anda, supaya anda boleh mengikut setiap langkah yang saya gunakan.

Saya Mendapat RM300 ~ RM1000 SEHARI Walaupun Sedang Menonton TV atau Tidur!

Lahirnya rahsia ini adalah satu daripada khazanah panduan perniagaan yang sememangnya di tunggu-tunggu oleh para usahawan. Apa yang bakal saya sajikan ini akan membawa perubahan yang besar pada diri anda. Jika selama ini anda teraba-raba mencari pendapatan tambahan ataupun berasa gelap dalam mencari cara dan teknik bagi mengubah kedudukan ekonomi anda, kini dengan hadirnya rahsia ini, sedikit sebanyak dapat mengurangkan dan mengubah kedudukan ekonomi anda. Rahsia Urusniaga Pos ini saya hasilkan bagi memberi kesedaran kepada semua warga muda berkenaan istilah "pengangguran" yang sebenarnya tiada dalam kamus Islam. Terlalu banyak cabang-cabang perniagaan yang dapat diterokai. Inilah salah satu cabang perniagaan. Uniknya, perniagaan ini hanya di jalankan di meja makan. Ini adalah rahsia jutawan yang selama ini kurang didedahkan kepada umum.

Rahsia Urusniaga Pos ini adalah julung-julung kalinya di Malaysia. Jadi, pendedahan berkenaan rahsia-rahsia yang terkandung di dalamnya adalah kurang. Dengan terbitnya buku ini, ia dapat memberi input yang berguna kepada para pembaca. Namun begitu, input sahaja tidak mencukupi. Kita memerlukan output. Anda perlu mempraktikkan setiap rahsia yang terkandung di dalam buku ini. Sudah semestinya, andalah yang akan mendapatkan manfaatnya. Beberapa rahsia ini bukanlah berdasarkan teori semata-mata, tetapi berdasarkan pengalaman yang saya pernah dan sedang jalankan perniagaan yang unik ini. Bacalah setiap bab yang lain. Oleh itu, tenangkan hati anda. Jalan menuju kekayaan masih terbuka luas. Rezeki kurniaan Tuhan ini banyak dan bercabang-cabang.
 

Buku ini saya hasilkan secara praktikal dan bukannya teori. Saya sajikan ia secara bersantai. Praktikal sahaja hanya sia-sia jika anda tidak praktikkannya. Percayalah, sempadan kemiskinan dan kesusahan dapat di atasi dengan cara yang terdapat di dalam buku ini.Cuba Anda Bayangkan Jika
 • Mempunyai banyak masa terluang bersama keluarga ANDA yang tersayang.
 • Boleh pergi melancong kemana sahaja yang ANDA suka - Bali... Disneyland... yang penting ke Mekkah tunaikan haji.
 • Boleh membeli kereta dan rumah idaman ANDA tanpa perlu berhutang dengan ALONG.
 • Boleh mengucapkan selamat tinggal kepada bos yang cerewet dan suka dibodek.
 • Boleh menderma kebadan-badan kebajikan, anak yatim dan menolong orang yang didalam kesusahan.
Ianya Sesuatu Yang Sungguh Menakjubkan
Kini kehidupan fantasi tadi sudah menjadi realiti bagi saya. Jika anda mahukannya, saya akan tunjukkan kepada anda langkah demi langkah!!! Mungkin pada anda, ia adalah satu angan-angan kosong tetapi pada saya ianya adalah satu kenyataan. Ianya boleh dicapai dan bukanlah sesuatu yang mustahil. Jadi saya mahu anda memberi kepercayaan kepada saya dimana saya akan dedahkan rahsia dalaman yang cukup menakjubkan ini kepada anda.
Adakah ini diri anda?
 • Surirumah yang menjaga anak dirumah?
 • Tidak mempunyai pekerjaan?
 • Seseorang yang tidak naik gaji
 • Seseorang yang mahu menjadi kaya?
 • Pelajar yang mahukan wang belanja dan kerja sambilan?
 • Keluarga yang berpendapatan kecil?
 • Seseorang yang mahukan pendapatan tambahan cara mudah?
 • Seseorang yang mahu membayar hutang dengan cepat?
Sebelum saya bongkarkan rahsia perniagaan ini, cuba anda bayangkan satu bisnes 
yang paling sempurna:
Apabila bangun pagi, seperti biasa anda minum Nescafe dan membaca surat khabar, kemudian posmen tiba dan membawa beberapa kepingan surat. Selepas membukanya, anda melihat wang ringgit berwarna merah dan biru serta wang pos juga!! Perniagaan ini memberikan anda satu mesin membuat wang siang dan malam, tanpa henti dan tanpa keluar peluh setitik pun!

Pada bulan lepas sahaja saya telah membuat lebih RM4000 (itu hanya salah satu daripada program yang saya jalankan!) dan saya masih lakukan secara sambilan dari meja makan dirumah saya. Jangan patah semangat jika anda masih belum lagi memperolehi pendapatan sedemikian, ingat saya mulakan dari bawah seperti mana anda sekarang. Pada bulan pertama saya buat RM200, bulan kedua RM400 dan bulan seterusnya mencecah RM4000 dan sekarang anda boleh meniru rahsia saya...

Memperkenalkan
~PAKEJ LENGKAP
'RAHSIA URUSNIAGA POS'~


Bagaimana Menjalankan Perniagaan Yang Lumayan Dirumah satu teknik urusniaga melalui pos yang terbukti berkesan membuat WANG BESAR dengan cara yang paling mudah, cepat berkesan dan BANYAK!!

Lupakan apa sahaja yang anda penah dengar tentang Perniagaan Pos daripada mereka yang menggelarkan diri mereka "PAKAR". Apa yang saya lakukan ialah menghuraikan satu persatu teknik terkini membuat wang dengan mudah dan cepat melalui Perniagaan Pos. Anda mungkin pernah mendengar atau mencuba pelbagai program melalui pos sebelum ini, dan nasihat saya- lupakan sahaja semuanya! Anda akan kerugian masa (dan mungkin ribuan ringgit) cuba untuk mencari teknik yang berkesan. Atau anda boleh menjimatkan masa dan wang ringgit dengan mengikut formula saya.

Jangan menelan bulat-bulat apa saya katakan, lihat mereka yang sudah mencuba sistem ini."Apa yang saya boleh ucapkan adalah syabas! Teknik anda luar biasa dan terbukti berkesan. Saya sudah berkecimpung di dalam industri internet sejak sedekad yang lalu, tapi inilah kali pertama saya benar-benar beroleh hasil yang lumayan. Sebelum ini, pendapatan bersih saya dari internet selepas ditolak kos pengiklanan, hosting dan lain-lain dalam lingkungan RM2,000 setiap bulan. Sejak saya gunakan teknik anda, pendapatan saya meningkat 400%! Pendapatan bersih saya dalam masa sebulan sekarang adalah dalam lingkungan RM10,000.
"Teknik anda benar-benar bagaikan cerita angsa bertelur emas yang saya selalu dengar semasa kecil dahulu, dan saya adalah pemilik angsa bertuah ini, terima kasih kepada anda!" 
"Saya sebelum ni makan gaji dengan syarikat kontraktor terkenal di Selangor, kalau saya sebut semua mesti kenal punyalah. Dulu gaji boleh tahan, tapi sekarang dah dekat 6 bulan tak dapat gaji. Bini pulak dah bising. Jadi sementara tengah-tengah cari kerja baru ni, cuba-cuba la cari pendapatan sampingan guna internet.

"Macam silapmata, dalam masa 3 minggu pertama aje gunakan kaedah ke 3 yang awak ajarkan, saya dah berjaya kumpulkan RM7,600. Memang hebat!
"Tak dapat nak gambarkan perasaan saya bila buka peti surat dan nampak berpucuk-pucuk surat sampai. Mana taknya, semuanya orang bagi duit. Masa kerja dulu, tak pernah mimpi duit boleh datang bergolek macam sekarang. 
   
 
 
 "Enam bulan dulu, Devan siang kerja bawa lori, malam kumpul kotak, lagi tin, lagi besi, semua. Saya kerja kerani klinik Selayang area. Kita dua kuat-kuat kerja mau kasi bayar sewa flat, lagi bil, lagi anak sekolah, lagi motorcyle. Hari-hari penat mau cari wang la. Banyak gaduh itu time la. Tapi itu dulu punya cerita.

"Sekarang, lain tempat juga duduk, lagi beli kondo baru Selayang area, 2011 siap. Lagi ada kereta. Devan kerja lori sendiri punya baru angkat. Malam dia duduk rumah, rest la. Ini kita buat part time saja sudah boleh dapat 4 ribu satu bulan income! 

"Banyak terima kasih Noor Zaliza kasi tolong sama kita! Sekarang kita sudah senang, banyak happy. Lagi mau dapat baby baru."
   


Ini Sahaja Yang Anda Perlu Lakukan:
 

Melalui Program Rahsia Perniagaan Pos ini, Anda...

 1. TIDAK perlukan produk.
  Segalanya telah siap sedia untuk digunakan dengan Rahsia saya, kami memberi produk kepada anda.
 2. TIDAK perlukan banyak masa.
  Saya hanya gunakan beberapa jam seminggu secara sambilan.
 3. TIDAK perlu pekerja dan pejabat.
  Jadi anda tidak perlu pening kepala membayar gaji mereka.
 4. TIDAK perlu berjumpa sesiapa.
  Anda boleh membuatnya dirumah dengan senyap dan aman.
 5. TIDAK perlukan modal yang besar.
  Berapa ramaikah orang yang mempunyai simpanan RM50,000 dibank?
 6. TIDAK perlu menunggu.
  Anda boleh mulakan terus dan mendapat wang keesokan harinya.
 7. TIDAK sah disisi undang-undang.
  Rahsia ini bukan skim cepat kaya, skim piramid atau surat berantai.
Anda MAMPU bekerja ikut masa anda sendiri! Bekerja bila ada mood sahaja!
HANYA PERLU BACA DAN LIHAT WANG MASUK KE DALAM POKET
 1. ...Dan Anda Akan Di Bayar Bila...
 2. Bersedia untuk melihat baki akaun bank anda berubah-ubah secara mendadak setiap hari. Bersedia juga untuk ke mesin ATM setiap hari untuk mengeluarkan wang dan memasukkannya ke dalam ASB anda! Percayalah, ia sehebat begitu sekali...
Sahabat, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana sebenarnya teknik membina kekayaan PERNIAGAAN POS di dalam BUKU INI. Buku inilah yang dapat menentukan margin keuntungan anda di dalam Industri Perniagaan Pos.


Anda bertuah hari ini kerana saya rela hati memberi beberapa BONUS kepada anda. Bonus Istimewa TERHAD!
Bonus-bonus Istimewa ini akan saya berikan secara PERCUMA sahaja jika anda membeli. Tawaran ini terhad untuk ketika ini sahaja dan saya boleh tarik balik mana-mana tawaran ini bila-bila masa sahaja! Inilah tawaran-tawarannya yang bakal dimiliki oleh anda: 

1] CD-ROM Kombinasi Urusniaga Pos & Perniagaan Internet
2] 40 Panduan Buat Wang Setiap Hari
~ terdapat dua [2] versi: Bentuk MS Word & Ebook

3] VCD Penerangan Bersama Seorang Usahawan Urusniaga
    Pos Malaysia

4] Koleksi EBOOK Panduan Perniagaan Di Rumah:
     ~ Jutawan Yang Belum Anda Kenali
     ~ Petua Pengiklanan Berkesan
     ~ Formula RM200 Setiap Hari Tanpa Perlu Keluar Rumah
     ~ 7 Rahsia Urusniaga Pos
     ~ Bagaimana Tukarkan $5 Kepada $500,000 dlm 90 Hari
     ~ Rahsia Kejayaan Usahawan Internet Meraih 4 Angka
     ~ Koleksi Artikel Menarik
     ~ Majalah Elektronik [Ezine] Dalam Bahasa Melayu
     ~ & Lebih 300 Laman Web Percuma!

5] Panduan Membuka Akaun Bank US
Didalam buku ini saya akan menerangkan secara ringkas cara-cara bagaimana hendak membuka akaun bank US bagi rakyat Malaysia. Jika anda ada membaca Blog saya,tentu anda sudah tahu kenapa saya menulis e-buku ini. Sebenarnya sudah ada sumber-sumber percuma lain yang menerangkan kaedah yang lebih kurang sama,tetapi saya masih menerima banyak email bertanyakan cara bagaimana cara membuka akaun Bank US. Memandangkan saya tidak lagi menawarkan khidmat bagi membuka akaun bank US maka saya mengambil keputusan menerbitkan satu e-buku yang menerangkan secara ringkas bagaimana untuk membuka akaun Bank US . Didalam buku ini saya berkongsi pengalaman saya memohon dan menggunakan akaun bank US sejak tahun 2005. 

6]  ClickBank for Newbies
7] FaceBooking Craze For Internet Marketer
Ada lagi produk dari kami...PERCUMA!!! Antara topik yang akan dikongsikan ialah:

=> 6 Ciri Produk Fizikal Untuk Dijual Online
=> 5 idea Menjual Produk Fizikal Mengikut Musim
=> Platform Sesuai Untuk Menjual Produk Fizikal di Internet
=> Tip dari Otai Produk Fizikal - Hafizi Zain
=> 3 Tips mendapatkan motivasi memulakan perniagaan internet
=> Bagaimana memulakan perniagaan internet dengan cara yang betul
=> Cara Pemasaran Melalui Internet
=> Langkah -langkah Mudah dalam Berbelanja.
=> Biografi Kisah Team Flarebiz
=> Tiada Idea Nak Hasilkan Produk Digital?
=> Hanya Otai Yang Layak Menulis Ebook?
=> Teknik Killer Hasilkan Web Jualan
=> 5 Tips Meledakkan Jualan Produk Digital Anda Sebelum Pelancaran
=> Tutorial Buat Order Form
=> Biografi Kisah JaMaL
=> Dan banyak lagi artikel serta sudut yang bermanfaat berkenaan dengan arena perniagaan internet.


Bukan itu sahaja, jika anda memesan Rahsia Urusniaga Pos ini sekarang, anda bakal menerima:& lebih 200+ ebook menanti anda!


Tawaran-tawaran di atas ini bernilai lebih 
daripada RM1599+! Saya berikan PERCUMA sahaja kepada anda apabila anda memesan Rahsia Urusniaga Pos!
Tetapi cepat kerana ini adalah TAWARAN yang
TERHAD!


Jadi... Berapa harga tempahan untuk mendapatkannya?

Yang pasti, saya boleh jamin bahawa ia terlalu murah berbanding dengan nilainya yang sebenar. Saya akan berikan harganya sekarang, tetapi sebelum itu....

Berapa agaknya nilai kepada anda untuk mendapat kebebasan kewangan dan terlepas dari segala bebanan hutang anda sekarang? Bangun pada bila-bila masa anda mahu... bekerja sesuka hati anda... bayangkan hidup anda selepas ini....
Jika seseorang datang sekarang dan beri anda gaya hidup yang anda impikan selama ini, berapa yang anda sanggup bayar? RM500? RM2,000? Anda sebenarnya bijak jika bayar jauh lebih banyak lagi untuk merealisasikan impian anda ini. Kalau saya anda, saya memang akan angkut terus tanpa berfikir panjang lagi.

Tetapi saya tidak akan mengenakan bayaran sebanyak itu. Tetapi sanggupkah anda membayar RM1,000 untuk mendapatkan maklumat berharga ini. Kalau dalam masa sehari selepas itu, anda mungkin boleh balik-modal terus, kenapa tidak?

Memang sewaktu membocorkan rahsia ini kepada orang ramai, saya ada terfikir untuk letak harga pada RM400. Teman rapat saya memarahi saya kerana terlalu mudah membocorkannya kepada orang ramai. Tetapi saya fikir saya dah banyak duit... mengapa tidak tolong orang sahaja, tiada salahnya kan?
Jadi, untuk masa yang terhad, saya tawarkan Rahsia Urusniaga Pos ini hanya RM199 RM40!

Tempah Sekarang Sebelum Saya Naikkan Harga LagiP.S. Bagi pembaca-pembaca dari Brunei, Singapura dan Indonesia, buku ini boleh digunakan secara penuh 100% di jamin di negara masing-masing. Ramai telah confirm dengan saya bahawa ia dapat dilakukan di negara anda juga. Bahasa Melayu saya boleh difahami oleh anda semua.


PESAN SEKARANG! HANYA RM40.00..................................................................................................................

Kaedah Pembayaran - Pindah Masuk / Deposit Bank

Pindah masuk atau depositkan bayaran berjumlah RM40.00 kedalam  akaun Maybank no: 154026365017 [NOOR ZALIZA] melalui Maybank2u @ ATM. Kemudian email ke order.rahsia@gmail.com;

1] Nama Produk <PENTING!>
2] Nama Penuh
3] Alamat
4] No. Telefon
5] Alamat Email
6] Salinan Resit Bayaran
7] No Rujukan (jika ada)
8] Tarikh Bayaran
8] Masa bayaran


**[PRODUK AKAN DIHANTAR MENGGUNAKAN POS EKSPRES @ POS LAJU]**


Jika anda tidak buat duit, saya juga tidak mahu wang anda! Setuju?
Jadi apa yang anda tunggu lagi, PESAN PAKEJ LENGKAP RAHSIA URUSNIAGA POS sekarang!
Saya menunggu jawapan positif daripada anda!


Make Ordinary Person Rich & Powerfull,NOOR ZALIZA
RAHSIA URUSNIAGA POS 
order.rahsia@gmail.com


p/s: Nak lebih KAYA & dapat banyak wang? sila klik disini


Copyright ©  2011 Noor Zaliza. All Rights Reserved